stosay

  • ۰
  • ۰

شیمی

شیمی

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 62

شیمی در منزل

1- مواد غذایی

همه کس با اهمتی غذا در زندگی آشنا هستند. در سرتاسر جهان، میلیونها کودک با غذایی کمتر از مقدار لازم زندگی می کنند. جسم و روح این کودکان آن طور که باید و شاید رشد نمی کنند. استخوانهای کودکانی که به اندازة کافی غذا مصرف نکرده اند (فقر غذایی) تغییر شکل می دهند. دندانها فاسد و کج می شوند. دچار ضعف قوای عقلانی اند و وزن کافی ندارند. متأسفانه، آسیبهای ناشی از فقر غذایی را نمی توان به آسانی جبران کرد. کوکانی که به علت فقر غذایی در سالهای ابتدایی عمر خود دچار آسیب شده اند، نتایج حاصل از آن را برای بقیة عمر خود همراه خواهند داشت.

راستی غذا چیست؟ مواد غذایی در بدن مصرف می شوند تا بدن رشد کند و خرابیها ترمیم شوند، مواد غذایی مصرف می شوند تا برای حرکتهای ما انرژی تولید کنند و بدن را گرم نگهدارند. فرآورده های شیمیایی بدن ما به غذا نیاز داند. مواد غذایی مورد نیاز بدن را می توان به طور خلاصه به شش گروه زیر طبقه بندی کرد:

موادغذایی

پروتئینها کربوهیدراتها

چربیها و مواد معدنی

ویتامینها آب

اثر آنزیمها بر مواد غذایی

بسیاری از واکنشهای حیاتی در بدن جانداران تنها در مجاورت بعضی از مواد شیمیایی، موسوم به آنزیم، انجام می شوند. آنزیمها نقش کاتالیزور را بازی می کنند یعنی به انجام واکنش کمک می کنند اما خود بدون تغییر باقی می مانند. برای مثال، آنزیم آمیلازکه از لوزالمعهده ترشح می شود، وارد روده کوچک شده و مواد نشاسته ای را به گلوکز تبدیل می کند.

به طور کلی همة سلولها آنزیم دارند. آنزیمهای موجود در سلول، فرآیندهای مورد نیاز جانداران و گیاهان را برای ادامة زندگی به راه می اندازند.

آنزیمهای موجود در میوه ها موجب «رسیدن» میوه پس از جدا کردن میوة «نارس» از درخت می شوند. گوشت به اثر ماندن نرم و ترد می شود. زیرا اثر آنزیمهای موجود در گوشت، سر نسوج آن ادامه می یابد. فعالیت آنزیمهای موجود در بسیاری از مواد غذایی را باید در دوران نگهداری آنها در انبار زیر کنترل داشت. اگر فعالیت آنزیم در زمان نگهداری در انبار زیاد باشد، می تواند موجب فاسد شدن مواد خوراکی شود. نگهداری مواد غذایی در سرما از فساد آن جلوگیری می کند. زیرا سرما از فعالیت آنزیمها می کاهد. تقریباً همه خوراکیها دارای آنزیم هستند. انجام بعضی عملیات تصفیه ممکن است موجب حذف آنزیمها و یا از بین رفتن آنها شود. برای مثال قند معمولی و روغن گیاهی به گونه ای تصفیه می شوند که آنزیمی در آنها باقی نماند.

اثر گرما بر خوراکیها:

پختن غذا احتمالاً به طور تصادفی کشف شده است. انسانهای اولیه غذای خود را خام مصرف می کردند. امروزه «پختن» یک هنر است. آب پز کردن، سرخ کردن و کباب کردن چند نمونه از راههای پختن غذاست، غذا چه ساده باشد و چه تشریفاتی، از مواد شیمیایی تشکیل شده است. پختن غذا تغییرهای شیمیایی و در بعضی از موارد، تغییرهای فیزیکی در آن بوجود می آورد. این تغییرات اغلب بر اثر انرژی گرمایی حاصل می شوند. بعضی از تغییرهای شیمایی به منظور









سایر محصولات :
شیمی

شیمی ...

شیمی و پیوندها

شیمی و پیوندها...

تحقیق برچسب گذاری ترانس سه فاز

تحقیق برچسب گذاری ترانس سه...

شیمی و فیزیک مواد غذایی

شیمی و فیزیک مواد غذایی...

شیمی و روش تهیه

شیمی و روش تهیه...

تحقیق در مورد تنبیه کودکان

تحقیق در مورد...

تحقیق بخش بیومکانیک و مهندسی ورزش

تحقیق بخش بیومکانیک و مهندسی ورزش...

شناسایی ومحاسبه حریم سفره های آبهای زیر زمینی با تاکید برشناخت حریم

شناسایی ومحاسبه حریم...

دانلود تحقیق موشک 8 ص

دانلود تحقیق موشک 8 ص...

شیمی 3

شیمی 3...

شهرسازی

شهرسازی...

شهرسازی 1

شهرسازی 1...

تحقیق بحران آب

تحقیق بحران آب...

تحقیق در مورد تفکر مستقل 9 ص

تحقیق در مورد تفکر...

تحقیق بتن‌های توانمند و ویژه

تحقیق بتن‌های توانمند و...

دانلود تحقیق مواد پارامغناطیس 14ص

دانلود تحقیق مواد پارامغناطیس...

تحقیق باکتریها

تحقیق باکتریها...

شهر سازی جدید واصول آن

شهر سازی جدید واصول آن...

تحقیق در مورد ترس از مدرسه 9ص

تحقیق در مورد ترس از مدرسه...

شناخت مشکل میز و صندلی غذا خوری

شناخت مشکل میز و...

شناخت بازار اوکراین و راههای دستیابی به آن

شناخت بازار اوکراین و راههای دستیابی به...

تحقیق بانک خازنی

تحقیق بانک خازنی...

تحقیق بازاریابی اعتمادی

تحقیق بازاریابی اعتمادی...

تحقیق در مورد تحصیلات والدین در پیشرفت دانش آموزان

تحقیق در مورد تحصیلات...

شکاف حقه گل

شکاف حقه گل...

دانلود تحقیق مواد پارامغناطیس فرومغناطیس 12ص

دانلود تحقیق مواد پارامغناطیس فرومغناطیس...

دانلود پاورپوینت شومینه

دانلود پاورپوینت شومینه...

شمس العماره

شمس العماره...

تحقیق باتری

تحقیق باتری...

تحقیق در مورد تحصیلات والدین در پیشرفت دانش آموزان پروژه کامل

تحقیق در مورد تحصیلات والدین در پیشرفت...

تحقیق با کمر درد چه کنیم

تحقیق با کمر...

شرکت پست شرکت پست

شرکت پست ...

شش سیگما 02

شش سیگما 02...

شش سیگما GE

شش سیگما GE...

دانلود تحقیق مواد اکسید کننده 8ص

دانلود تحقیق مواد اکسید...

تحقیق ایمنی در خانه

تحقیق ایمنی در خانه...

تحقیق در مورد تاریخچه استفاده از اطلاعات خاص 10 ص

تحقیق در مورد تاریخچه استفاده...

شش سی ما

شش سی ما...

تحقیق ایست قلبی و تنفسی

تحقیق ایست قلبی و...

شرکت پارس خودرو

شرکت پارس خودرو...

شرکت هما تئوری های مدیریت

شرکت هما تئوری های مدیریت...

دانلود تحقیق منظومه شمسی 56 ص

دانلود تحقیق منظومه شمسی 56...

تحقیق در مورد تاریخچه آموزش پیش دبستانی

تحقیق در مورد...

تحقیق ایذه ، شهرموزه ای طبیعی در دل کوه

تحقیق ایذه ، شهرموزه...

پرورش کرم ابریشم 13 ص
امامت و امامان دوازده گانه 77 ص
نماد ونشانه شناسی شهرستان آستانه اشرفیه 80 ص
فرآیند تولید کنسرو و رب گوجه فرنگی
سوره های قران و ترجمه برخی آیات
سوره فلق
سوره فاتحه
سوره المائده آیه 6 12ص
سوره احزاب
فیوز های الکتریکی
توضیحات بیشتر - دانلود
حمل و نقل در چاه 19 ص
حمل و نقل 18 ص
حفاظت از محیط زیست 10 ص
حد و پیوستگی 9 ص
تک یاخته‌ها 33 ص

کلمات کلیدی :مواد ذایی نزیمهای موجود فقر ذایی رای مثال مورد نیاز مواد یمیایی یمیایی موجود نزیمها غییرهای نگهداری laquo نزیمهای فعالیت
  • ۹۶/۰۸/۱۱
  • فصل هنری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی